• Om

Alle medarbejdere performer bedst, når de kender deres talenter. Så de ved, hvordan de kan bidrage bedst muligt

Der er altid fokus på bundlinje og slutresultat, når jeg arbejder med medarbejderudvikling. Men det er også vigtigt at holde sig for øje, at den enkelte medarbejder performer bedst, når der er balance mellem arbejdsindsats, talenter, og de krav medarbejderne mødes af fra ledelsen og organisationen i øvrigt.

Jeg stiftede Talent Consult med det værdigrundlag, at den enkeltes talenter er nøglen til at skabe resultater – både på ledelsesniveau og medarbejderniveau.

Med min baggrund som ingeniør og mangeårige erfaring med at teste, spotte og arbejde med menneskers talenter, formår jeg at skabe en fin balance mellem fokus på at gøre det godt og at have det godt.

– Anne Brink Frederiksen; ledelsesrådgiver, talentekspert og managementkonsulent

Jeg er uddannet eksport-ingeniør og har mange års erfaring inden for processalg. Jeg har arbejdet med maskinbyggere, sikkerhedskomponenter og særlig viden indenfor tech, food- og pharmaindustrien. Som talentekspert og konsulent har jeg også arbejdet en del med kunder indenfor medico- og pharmabranchen samt energi- og gasbranchen. Karakteristisk for medarbejdere inden for disse brancher er, at de ofte er højt specialiserede, ambitiøse og har et høj fagligt niveau.

Jeg har arbejdet de seneste fem år med ledelsessparring, talentprogrammer og medarbejderudvikling.

Mit udgangspunkt er altid den enkeltes og teamets talenter. Og talentindikator testen, som jeg er certificeret i, er et unikt værktøj til at måle og udvikle på alle niveauer. Jeg arbejder altid i dybden med den konkrete situation, og de udfordringer teamet eller virksomheden står overfor på indeværende tidspunkt. Alt bliver skræddersyet til jer, og I sikres en høj kvalitet på både rekruttering, teamudvikling og sparring.

Jeg forstår og bruger fagligheden som en væsentlig del af alt, hvad vi arbejder med. Jeg tror på at for at lykkes i dag, skal man have en kultur, der tager udgangspunkt i mennesker. For at få organisationen til at lykkes skal vi have medarbejdere, som trives. Det er bundlinjen som tæller, men det er mennesker, som skaber bundlinjen.

Stifter og direktør i Talent Consult

Anne er konsulent, talentekspert og stifter af selskabet Talent Consult.

Talent og ledelse

Siden 2013 har Anne arbejdet som konsulent inden for talent- og ledelsesudvikling.

Uddannet eksportingeniør

Anne har en mangeårig baggrund indenfor processalg, hvor hun har arbejdet med mange brancher indenfor gas, sikkerhed og energi samt medico- og pharmaindustrien.

Coaching og udvikling

Anne har specialiseret sig i styrkebaseret coaching og lederudvikling.

Certificeret i talenttest

Anne er certificeret i Talentindikator og uddannet i DISK og Kernekvadranten, som er blandt hendes vigtigste værktøjer.

Lang liste af kunder

Anne har blandt andre arbejdet for og sammen med Siemens Windpower A/S, Aktins Danmark A/S, Semler Gruppen A/S og Sterigenics.

Jeg tror på at for at lykkes i dag, skal man have en kultur, der tager udgangspunkt i mennesker. For at få organisationen til at lykkes skal vi have medarbejdere, som trives. Det er bundlinjen som tæller, men det er mennesker, som skaber bundlinjen.

– Anne Brink Frederiksen; ledelsesrådgiver, talentekspert og managementkonsulent

Anne Brink Frederiksen

Ledelsesrådgiver, talentekspert og managementkonsulent

Oxford Allé 21
2300 København S

+45 31 31 72 44

anne@talentconsult.dk